Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Camera de Comerț și ISU Arad au organizat un seminar comun la EXPO

Camera de Comerț și ISU Arad au organizat un seminar comun la EXPO
Comentează 0

Având în vedere noile modificări legislative privind securitatea la incendiu Camera de Comerț Industrie si Agricultură a Județului Arad, sub egida Instituției Prefectului Județul Arad, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Vasile Goldiș" al Județului Arad, a organizat astăzi 25.01.2023 un seminar cu tema ,,Normele privind avizarea și autorizarea construcțiilor din punct de vedere al securității la incendiu și protecției civile".

La această activitate au participat proiectanți, arhitecți, experți, verificatori de proiecte și investitori.

Seminarul a fost unul interactiv, sub formă de întrebări-răspunsuri, astfel încât să se poată stabili un mod unitar de aplicare a noilor prevederi legale privind securitatea la incendiu.
În acest sens, domnul Căpitan Voștinar Petru Florin, șeful Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Arad, a prezentat participanților noile modificări legislative și a răspuns întrebărilor adresate de aceștia.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Vasile Goldiș" al județului Arad mulțumește tuturor participanților și îi asigură de toată susținerea într-o manieră deschisă de lucru, astfel încât cerința esențială de securitate la incendiu să fie îndeplinită pentru toate investițiile.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide