Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Calvar pe DN7: ”Îți rogi moartea, nu mai ai pe unde să ocolești gropile”

Șoferii care traversează județul pe Valea Mureșului sunt puși la grea încercare, în aceste zile, din cauza asfaltului de pe DN7, pe care au apărut mii de gropi.

Calvar pe DN7: ”Îți rogi moartea, nu mai ai pe unde să ocolești gropile”
Comentează 1

Degradarea asfaltului pe DN7 se observă chiar de la ieșirea din municipiu spre Deva și până la limita cu județul Hunedoara, în zona localității Zam, șoferii fiind nevoiți să ocolească miile de gropi formate. Chiar dacă majoritatea sunt de mici dimensiuni, există și gropi adânci, care îi pun în pericol pe șoferi.

Problemele au apărut în ultima săptămână pe toată lungimea de 158 de kilometri din județ a DN7, dar cele mai multe gropi sunt semnalate în apropiere de Vladimirescu, Lipova, Petriș și Zam.

”În urmă cu o săptămână, asfaltul era bun, doar denivelările din vară provocate de căldură erau deranjante, însă acum îți rogi moartea, nu mai ai pe unde să ocolești gropile”, a declarat un șofer care parcurge frecvent traseul Deva-Arad.

Reprezentanții din Arad ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere dau vina pe fenomenele meteo, mai precis pe ciclurile îngheț-dezgheț semnalate în ultima săptămână.

Muncitorii au trecut deja la reparații, folosind mixtură care se pretează a fi aplicată la temperaturi scăzute, dar nu înseamnă că vom scăpa repede de gropi. Echipele le vor acoperi mai întâi pe cele mai adânci de patru centimetri, care sunt considerate periculoase pentru siguranța traficului, iar ulterior se vor face reparații pe tot drumul.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite