Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cadou de la UTA pentru abonaţi: bilete la Supercupa României

Reprezentanţii UTA-ei au ţinut să le facă o surpriză suporterilor fideli. Fiecare abonat va primi câte un bilet la Supercupa României, care se va juca pe 9 iulie la Arad.

Cadou de la UTA pentru abonaţi: bilete la Supercupa României
Comentează 0

„Perioada de reînnoire a abonamentelor a luat sfârșit săptămâna trecută, mai mult de 85% din abonații vechi vor fi alături de noi și în sezonul 2022-2023 al Ligii I. Arădenii și-au demonstrat din nou atașamentul față de echipă și încrederea în proiectul dedicat UTA-ei, iar noi dorim să le mulțumim tuturor!

Clubul dorește să le ofere o recompensă celor care și-au exprimat astfel fidelitatea, achiziționând de la Federația Română de Fotbal și oferindu-le gratuit tuturor abonaților (noi și vechi) câte un bilet la meciul de Supercupă a României, din data de 9 iulie, ora 20:30. Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi OSK Sf. Gheorghe se va disputa pe Arena Francisc Neuman”, anunţă reprezentanţii clubului pe site-ul propriu, uta-arad.ro.

Biletele se pot ridica de la stadion pe baza cardului de abonat activat pentru noul sezon în perioada 1 – 5 iulie după următorul program:

1 iulie: între orele 16:00 – 19:00;

2 iulie: între orele 10:00 – 13:00;

4 iulie: între orele 16:00 – 19:00;

5 iulie: între orele 10:00 – 13:00-

„Datorită acestui meci organizat pe Arena Francisc Neuman, campania de vânzare a noilor abonamente pentru sezonul 2022-2023 va începe, atât online cât și fizic, pe data de 4 iulie.

Vă mulțumim pentru susținere!”, mai scrie uta-arad.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite