Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cadavru în Pădurea Iacobini; posibil să fie cel al lui Tamaş Valentin zis „Ludu”

Cadavru în Pădurea Iacobini; posibil să fie cel al lui Tamaş Valentin zis „Ludu”
Comentează 1

În această dupa-masă, un localnic a alertat autorităţile spunând că ar fi găsit cadavrul unui bărbat în pădurea de lângă Gurahonţ. Sursele noastre ne-au transmis că lângă cadavru s-ar fi aflat o armă. Din primele indicii, cadavrul pare să fie a celui poreclit drept „Ludu” în persoana lui Tamaş Valentin.  Ludu s-a făcut nevăzut  la începutul acestui an după ce ar fi trebuit să ispăşească o pedeapsă de 8 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, uz de armă fără drept şi nerespectarea regimului armelor şi muniţilor.

Poliţia a confirmat găsirea unui cadavru în Pădurea Iacobini şi a transmis că vor urma procedurile de identificare a acestuia. 

 

Căutările lui Tamaş Valentin, cunoscut drept LUDU au început în luna aprilie a acestui an după ce acesta ar fi trebuit să îşi execute pedeapsa. Ludu l-a împuşcat cu o armă artizanală pe pădurarul Sorin Jiva care a suferit plăgi în zona toracelui şi în picior. Pădurarul care era în timpul serviciului l-a prins pe vinovat la braconaj. De la dispariţia acestuia despre care s-a zis că s-ar ascunde în munții și pădurile din nord-estul județului Arad, au avut loc ample căutări ale forţelor de ordine. Zeci de polițiști și jandarmi, ajutați de câini special antrenaţi pentru a lua urma și chiar un deltaplan au fost efectivele folosite de autorităţi însă fără succes în găsirea lui Tamaş Valentin.

UPDATE 1: Conform sursei noastre, cadavrul posibilului urmărit ar fi fost acoperit de „gelatină”, pe acesta aflându-se o substanţă lipicioasă.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite