Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cabral, reacţie dură după ce o femeie i-a jignit soţia: ”Mă uit cu milă la cum…”

Cabral şi Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de iubire de ani de zile, iar acesta a reacţionat dur după ce o internaută a sugerat că soţia lui s-a căsătorit cu el din interes.

Cabral, reacţie dură după ce o femeie i-a jignit soţia: ”Mă uit cu milă la cum…”
Comentează 0

„Sigur te lua dacă erai sudor pe Sineşti pe magistrală cu 1300 lei net în mână, să fim serioşi!”, a comentat o femeie la o poză în care Cabral apărea cu soţia lui, Andreea.

Prezentatorul TV nu s-a putut abţine şi i-a răspuns dur internautei.

„Pentru informaţia ta… în anul în care ne-am luat, Deea a avut venituri de două ori mai mari ca ale mele. Nu c-ar trebui să-ţi explic eu ceva sau c-ar trebui să-i apăr deciziile ei, dar mă uit cu milă la cum îşi explică unii deciziile de viaţă şi mă gândesc că ar fi bine ca uneori să ne facem timp, să ne oprim şi să explicăm. Dei m-a luat cu apartament în Berceni şi credite la bancă. Ea avea apartamentul muncit de ea. La 8 minute de Unirii. S-a mutat la 30 de minute, mai la sud. Să ştii, unii oameni se iau de mână în viaţă şi pentru alte motive decât banii… din motivul ăsta au şanse mai multe să fie fericiţi împreună. Cât or fi… Nu vreau să te jignesc, aşa cum ai făcut tu cu soţia mea… e trist că ăsta este singurul motiv la care ai putut să te gândeşti. E trist… atât”, i-a răspuns Cabral femeii.

Sursa femina.ro


Scrie un comentariu

trimite