Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Rundă decisivă pentru Sebiş şi Cermei

C4: Rundă decisivă pentru Sebiş şi Cermei
Comentează 0

2 runde au mai rămas până la finalul sezonului în C4. Runda din week-end este extrem de importantă pentru Sebiş şi Cermei, ambele având nevoie de puncte ca de aer pentru a păstra şansele de îndeplinrea a obiectivului, în timp ce UTA II poate adăuga ceva la zestrea şi aşa destul de modestă.
..........................................................

Naţional Sebiş - Performanţa Ighiu 

Luptă cruntă la promovare, şi cine greşeşte...plăteşte. De pe 3 în clasament bancarii nu concep decât succesul în faţa unui adversar care însă vine destul de motivat la Sebiş. „Atâta timp cât ne facem jocul și tratăm partida serios, așa cum le-am tratat și pe precedentele, ar trebui să ne apropiem victoria. . Ighiul nu mai este formația din tur, s-a schimbat în proporție de 80% și, din câte am observat, traversează o perioadă fastă. Nu au mai pierdut demult, însă orice început are și un final”, a spus fundaşul Sebişului, Cornel Suciu
..............................

Becicherecu Mic - UTA II

Junii UTA-ei au o nouă şansă de a-şi îmbunătăţi zestrea, ar şi de a părăsi ultimul loc al clasamentului. Pentru asta trebui să învingă pe terenul echipei ce o devansează cu doar 2 puncte. „Mergem să jucăm, să încercăm să scoatem maxim în condițiile date, chiar dacă suntem conștienți că aliniem o formație inedită, ca să spun așa. În plus, fiindcă își joacă ultima șansă la salvarea de la retrogradare, gazdele ar putea fi mult mai motivate. Chiar dacă sunt vecini de clasament cu noi, acolo în subsol, cei de la Becicherec sunt favoriți, dar fotbalul e imprevizibil. Sau, poate, cei care vor intra pe teren vineri pentru UTA, vor avea o tresărire de orgoliu și vor evolua la nivelul pretențiilor pe care le avem de la ei”, a spus Adrian Ungur, antrenor la UTA II, alături de Dan Oprescu, Cristi Păcurar și Vasile Sin.
.............................

Millenium Giarmata - Gloria Lunca Teuz Cermei

Cermeiul are un meci de care pe care. Şi dacă vor ceva din acest final elevii lui Nagy şi Anca nu prea au voie să greşească la Giarmata. „De trei săptămâni ne pregătim cu noua conducere tehnică, suntem pe drumul cel bun. Atmosfera este foarte bună, avem încredere în noi, mai ales că la Deva am jucat foarte bine și am pierdut nemeritat în ultimele secunde ale meciului. Mergem la Giarmata după punct sau puncte, pentru a rezolva ecuația rămânerii în Liga 3-a înainte de runda finală. Sunt convins că antrenorii vor face o formulă de echipă câștigătoare”, spune Petre Bulza, președintele Cermeiului.
.................................

CLASAMENT
1 Ripensia 49 p
2 Reşiţa 48
3 Sebiş 47
4 Deva 46
5 Lugoj 45
6 Galda 43
7 Ighiu 36
8 Tg Jiu 27
9 Poli 27
10 Cermei 24
11 A Iulia 23
12 Giarmata 23
13 Becicherec 18
14 UTA II 16

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite