Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Rezultate identice pentru Cermei şi UTA II

C4: Rezultate identice pentru Cermei şi UTA II
Comentează 0

După eşecul Sebişului la Deva, ce a coincis cu pierderea de către bancari a primului loc în C4, celelalte reprezentante ale Aradului nu au reuşit să fructifice avantajul terenului propriu, Cermeiul şi UTA II cucerind câte un punct.
.............................................................

UTA II – Performanța Ighiu  2-2

Junii UTA-ei reuşesc să rămână neânvinşi în debut de retur. O remiză azi cu o formaţie care părea pe val. Arădenii au deschis scorul după 14 minute de joc, dintr-un penalty marcat de Vlad din 2 încercări. Oaspeţii au egalat tot din penalty, în minutul 69, gol înscris de Fetiţa. Alb-roşii mai înscriu o dată, după 3 minute de la egalare, gol semnat de Ghergar. Minutul 79 închide tabela, Potopea egalând la 2. Final cu o remiză nu neaparat rea pentru satelitul UTA-ei.

UTA II: Barna – Zdrențan, Iuga, Copaci (Lazăr), Dinculescu – Dan, Dobrean –  Costin (Toma), Covaci (Coadă), Vlad – Ghergar
...........................................................

Gloria Lunca Teuz Cermei – Pandurii II Târgu Jiu 2-2

Identic rezultatul Cermeiului, însă în faţa unui adversar pe care trupa lui Mircea Aslău ar fi fost bine dacă o învingeau, pentru o linişte relativă în debut de retur. Deşi gazdele au avut iniţiativa în prima jumătate de oră, oaspeţii au deschis scorul prin Dumitru. În minutul 40 Nistor va egala pentru Cermei. La 2 minute de la reluare gorjenii revin în avantaj, după reuşita lui Cioiu. A urmat goana după egalare a gazdelor, una care vine în minutul 70, din piciorul lui Bulza. Final echilibrat cu şanse de ambele părţi, şi cu portarii celor 2 combatante la post.

Cermei: Fl. Rusu – Vereș (Şiclovan), Petrache, Cotoc (Gurban), Suslak – Coşa (Ianc), Nistor, Diarra, Aldan – Sulea, Bulza.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite