Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Bucuria Crăciunului” - Târg caritabil, ediția a II-a

„Bucuria Crăciunului” - Târg caritabil, ediția a II-a
Comentează 0

,,Întotdeauna rămâne puțin parfum pe mâna celui care dăruieste,,

Ralph Waldo

      Asociația ”Mobilizează-te”, Asociația de Părinți a Colegiului Național ”Preparandia – Dimitirie Țichindeal”, alături de Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură și Colegiul Național ”Preparandia – Dimitrie Țichindeal” Arad,  elevii voluntari ai școlii noastre, vă invită la târgul caritabil, ”Bucuria Crăciunului” unde vă vor introduce într-o atmosferă de poveste cu spiriduși, crăciunițe, colinde și alte momente de neuitat. Sâmbătă, 25 noiembrie 2017, cu începere de la  ora 10.00, în sala de sport a Colegiului Naţional „Preparandia-Dimitrie Ţichindeal” din Arad, B-ul Dragalina, nr.5-7 va avea loc Târgul caritabil intitulat „Bucuria Crăciunului”.

Biletul de intrare la târg este un cadou pregătit de către fiecare participant și de care cu siguranță se vor bucura copii aflați în dificultate. În schimbul acestui cadou participanții la târg, vor primi un bilet cu participare la tombola.

            Povestea noastră, ”Bucuria Crăciunului” a ajuns la cea de-a doua ediție, datorită oamenilor cu suflet mare. La această ediție, fondurile colectate, până la finalul poveștii noastre, vor fi donate către Asociația ”Integra”, care se ocupă de integrarea în societate a copiilor cu Sindrom Down.

            În cadrul târgului organizatorii pregătesc o serie de momente artistice oferite de elevi invitați din școlile arădene. Va fi prezent Cătălin ”Magicianul” care va încânta publicul cu siguranță. Va avea loc o scenetă interpretată de copii de la Asociația ”Integra”. Vor fi organizate ateliere de lucru ale lui Moș Crăciun unde copii alături de părinți vor putea confecționa obiecte care apoi vor fi puse în vânzare.

            De asemenea, ne vom putea bucura în exclusivitate la Colegiul nostru de prezența lui Moș Crăciun. Toți cei care vor intra în sală cu un cadou pentru copii din centrele de plasament, vor avea posibilitatea să fie câștigători, 100 de premii așteptându-i pe copiii participanți, în tolba Moșului.

            Organizatorii evenimentului, vă așteaptă cu mare drag!

Doar împreună putem implini vise!

 

           

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite