Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bombă în față la Palatul Copiilor? / UPDATE: Proprietarul valizei „cu bombă” a venit să o ridice

Bombă în față la Palatul Copiilor? / UPDATE: Proprietarul valizei „cu bombă” a venit să o ridice
Comentează 0

Update 1 Proprietarul valizei „cu bombă” a venit să o ridice

IPJ Arad a confirmat că proprietarul valizei în care autoritățile suspectau că se afla o bombă a venit să o ridice. Acesta este inginer și făcea o intervenție în zonă și susține că a uitat valiza acolo din cauză că avea și un laptop și din grabă a plecat fără valiză după ce a scos-o din mașină. Bărbatul era vizibil afectat și spune că a aflat de alertă de pe internet și s-a prezentat rapid la fața locului.

Omul discută cu forțele de ordine în încercarea de a-și ridica valiza despre care spune că conține doar scule. Oamenii legii au primit însă alerta prin 112 privind aceeași valiză despre care apelantul spunea că ar conține o bombă. Echipajele de la SRI vor verifica valiza înainte de o înapoia către bărbatul care a venit să o revendice.


Astăzi, în jurul orei 14,15, un bărbat a sesizat prin 112 prezența unei valize abandonate pe trotuarul din fața Palatului Copiilor de pe Bd. Revoluției
Echipajul de ordine publică sosit la fața locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic.
A fost asigurată zona, traficul rutier și pietonal deviat pe Bd. Gen. Vasile Milea.
La fața locului se va deplasa o echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiș și specialiști din cadrul SRI.

(Foto: Călin Kiss FM)

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite