Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Boii de la bicicleta unui contrabandist de țigări și polițiștii care au făcut captura

„Ce pot să-mi facă, să-mi ia boii de la bicicletă...”, spun mai în glumă, mai în serios mulți dintre cei care nu mai au nimic de pierdut. Și iată că, polițiștii arădeni sunt pe cale să ia boii de la bicicleta unui contrabandist de țigări.

Boii de la bicicleta unui contrabandist de țigări și polițiștii care au făcut captura
Comentează 0

„Polițiștii de proximitate, din cadrul Biroului de Ordine Publică, au depistat, în flagrant delict, ieri, 5 noiembrie 2020, pe strada Dorobanților, un arădean de 41 de ani, în timp ce transporta cu o bicicletă, în vederea comercializării, 85 de pachete cu tutun, în greutate totală de 2,89 kg, precum și 280 de fire de țigarete, netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă.

Tutunul și țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

În ceea ce ne privește, stăm și ne întrebăm dacă omul cu pricina chiar mai are ceva de pierdut din moment ce, contrabandist de țigări fiind, n-a avut și el bani să-și ia o coajă de mașină, să-și poată duce marfa ca oamenii, nu să trebuiască să o care pe bicicletă, ca la începutul anilor  ́90.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite