Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bogdan Boca (PNL):”Odată cu Fifor, întreg PSD trebuie să plece de la guvernare!”

Bogdan Boca (PNL):”Odată cu Fifor, întreg PSD trebuie să plece de la guvernare!”
Comentează 0

„Incompetența lui Fifor de la toate ministerele pe la care s-a perindat este evidentă. Nu a lăsat nimic util în urma sa, nu a realizat nimic concret, nu se poate lăuda decât cu servitudinea exagerată față de baronul Dragnea. Fifor nici măcar nu a încercat să mimeze o urmă de respect față de Arad, județul în care a fost ales senator pentru a reglementa problema Cetății și a o reda înapoi arădenilor.

A blocat investițiile Aradului, a încercat să stopeze dezvoltarea orașului și a județului, a furat 16 milioane de euro de la municipiu și 45 milioane de euro de la întreg județul.

Sunt convins că românii și în special arădenii ar fi curioși cum arată raportul de activitate al lui Fifor la sfârșit de mandat în mod practic, concret nu în cuvinte goale aruncate pe hârtii scrise de către consilierii săi.

Incompetentul Fifor pleacă de la ministerul Apărării pentru ca un alt incompetent să îi ia locul. La 100 de ani de la Marea Unire PSD schimbă un incompetent cu altul în Guvernul României. Oare mai îndrăznește cineva să creadă în PSD?!” declară Bogdan Boca, președinte organizație municipală a TNL Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite