Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bogdan Boca (PNL): “Fifor, un ministru al dezinformării, cu 0 experiență la Apărare!”

Bogdan Boca (PNL): “Fifor, un ministru al dezinformării, cu 0 experiență la Apărare!”
Comentează 0

„Declarațiile halucinante curg fără oprire din cabinetul unu al ministerului Apărării. Fifor, doctor în filosofie, cu nicio legătură privind apărarea sau siguranța națională aruncă în spațiul public fel și fel de afirmații aberante, care în oricare altă țară europeană care se respectă ar duce instantaneu la demisie.

Perlele lui Fifor pun România într-o situație delicată pe plan internațional, demonstrând Uniunii Europene, că pe lângă un premier nepotrivit avem și un ministru al Apărării fără experiență.

Fifor nu este pregătit, instruit pentru poziția pe care o ocupă, oferind gratuit motive de tensiuni între NATO și Federația Rusă. Nici măcar nu are bunul simț să se documenteze sau să se pregătească înainte să facă diverse afirmații care pot pune în pericol imaginea României în afara granițelor.

Consider că un ministru al Apărării nu se poate juca cu declarații privind obligativitatea stagiului militar deoarece afectează planurile de viitor ale tuturor tinerilor aflați la început de drum.

Va deveni obligatoriu stagiul militar în viitorul apropiat? Da sau nu, avem nevoie de un răspuns clar pe această temă din partea ministrului Apărării, chiar dacă acesta se numeste, deocamdată, Mihai Viorel Fifor.

Cu siguranță dacă vom primi vreun răspuns, acesta va fi redactat și formultat de un consilier, însă îi sugerez domnului ministru să se pună și el la curent cu varianta oficială, pentru că posibilitatea să gafeze din nou este imensă” declară Bogdan Boca, președintele organizației municipale TNL Arad și consilier local.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite