Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

BMW contra OPEL, într-un accident produs (se pare) de un OZN

BMW contra OPEL, într-un accident produs (se pare) de un OZN
Comentează 7

În seara zilei de luni, 28 septembrie, în jurul orei enigmatice 20,30, un Obiect Zburător Neidentificat (OZN) a traversat în diagonală cerul Aradului și, în mod inexplicabil, a oprit funcționarea semafoarelor din centrul orașului.

În aceste condiții a fost normal că o femeie în jur de 30 de ani (și care conducea un OPEL venind dinspre strada Horia), s-a pierdut pe moment cu firea și, atunci când a intrat în intersecția din dreptul Primăriei, nu i-a acordat prioritate unui BMW, condus impecabil din direcția Hotelului Continental Astoria de către un do(m)n cu accent italian și costum sicilian la patru ace și, ca atare, s-au pupat bot în bot (mașinile), ca doi proaspăt însurăței în fața proaspătului primar al Aradului.

Din fericire, în urma impactului nimeni nu a fost rănit, ci doar societățile de asigurări vor sângera puțin, căci e puțin probabil ca pagubele să fie achitate de OZN-ul venit tocmai din Constelația PROXIMA!

 

Vasile de Zărand

 

P.S. Până în această dimineață (29.09), ora 7,00, Biroul de Presă al Poliției nu a ieșit cu nici un comunicat oficial despre accident, desigur din dorința de a nu stârni panică în rândul populației asupra naturii și intențiilor OZN-ului, ce a aterizat, după spusele martorilor oculari, taman în curtea Cetății Aradului. Care cetate, e secretul lui Polichinelle, deține cele mai sofisticate arme secrete ale NATO.

 

Galerie foto (23)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite