Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Biciclist lovit în plin de o mașină pe DN79, la Zimandu Nou / UPDATE: Biciclistul a fost accidentat mortal

Un biciclist a fost lovit în plin de un autoturism la ieșire din Zimandu Nou spre Arad. 

Biciclist lovit în plin de o mașină pe DN79, la Zimandu Nou / UPDATE: Biciclistul a fost accidentat mortal
Comentează 3

Update 1 Biciclistul a fost accidentat mortal

În jurul orei 18,00 a fost sesizat un eveniment rutier pe DN 79, în Zimandu Nou. Un biciclist a fost accidentat mortal de un autoturism. Traficul a fost blocat aproximativ 45 de minute, în aceste momente se reia circulația.

În seara de astăzi în jurul orei 18,00, un bărbat de 66 de ani, din județul Bihor, în timp ce se deplasa cu bicicleta dinspre Sântana spre Arad, pe D.J. 791, a pătruns pe D.N. 79, fiind accidentat de un microbuz, condus de un orădean de 51 de ani. În urma impactului, biciclistul a decedat. Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autoturism a acroșat o bicicletă pe DN 79, la ieșirea din localitatea Zimandu Nou către municipiul Arad, circulația fiind oprită pentru aproximativ 20 de minute. În urma impactului, biciclistul a fost rănit grav.

Vom reveni cu mai multe informații. 

Foto: AradTraffic

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite