Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Baza Sportivă ” Negrea”, de la intrarea în Vladimirescu, freamătă de prezența iubitorilor de fotbal

Zilnic , dar mai ales la finalurile de săptămână, zeci de echipe de minifotbal sau fotbal-tenis își rezervă perioade de timp pentru a -și petrece timpul liber în moduri cât mai plăcute.

Baza Sportivă ” Negrea”, de la intrarea în Vladimirescu, freamătă de prezența iubitorilor de fotbal
Comentează 0

Printre ele și grupul ” Amicii 2013”, un grup de iubitori ai fotbalului din Arad și din localitățile apropiate, grup coordonat de inimosul Adrian Brădean, fiul unui fost jucător de fotbal și arbitru arădean.

Odată cu ridicarea restricțiilor privind Pandemia, numărul celor care doresc să joace fotbal , la baza ” Negrea” devine din ce în ce mai mare, fiind necesare înscrieri încă din timpul săpătămânii precedente meciurilor.

Până duminică, 20 martie, pentru că ziua disputărilor din teren este chiar duminica, Adi Brădean a trebuit să spună ” stop” celor care doreau să joace, la numărul 18, adică suficienți pentru trei mini-echipe ( roșii, albastre și portocalii). Timp de trei ore , cu rotații în teren destul de dese pentru ca mușchii picioarelor să nu se răcească, cele trei echipe au jucat între ele, locul întâi fiind ocupat de echipa ” albastră”.

Rezultatele au fost strânse și rezonabile, acest lucru datorându-se și evoluțiilor de excepție a celor trei portari.

La finalul meciurilor, băieții au consumat ce au dorit în una din sălile de protocol ale bazei sportive sau au urmărit meciuri la televizoarele montate în această sală.

Abia așteptăm duminica viitoare!

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite