Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei localități nu vor avea apă, joi, din cauza unor lucrări

Compania de apă anunță lucrări care afectează alimentarea locuitorilor din trei localități, pe parcursul zilei de joi, 1 octombrie.

Trei localități nu vor avea apă, joi, din cauza unor lucrări
Comentează 0

Conform unui comunicat de presă, lucrările au loc în cadrul proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, care a obținut finanțare europeană.

Vor avea loc lucrări de cuplare a conductei de aducţiune Vladimirescu-Ghioroc la conducta magistrală de apă potabilă DN600. Pentru executarea operațiunii este necesară întreruperea totală a furnizării de apă potabilă către locuitorii din localităţile Vladimirescu, Mândruloc şi Cicir, în intervalul orar 08:00- 18:00.

”Pe lângă disconfortul creat de această întrerupere, consumatorii vor constata şi colorarea apei, cauzată de schimbarea sensului de curgere si presiune scăzută în momentul refurnizării. Deoarece această perturbare nu va fi una durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă, dorind să îi asigurăm că, în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent”, precizează comunicatul.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite