Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă a înviat: UTA - Sepsi Sf. Gheorghe 2-1

Bătrâna Doamnă a înviat: UTA - Sepsi Sf. Gheorghe 2-1
Comentează 0

UTA s-a trezit în Sâmbăta Mare dintr-o amorţeală ce dura deja de prea mult timp. Şi la timp, într-un joc capital, cu o contracandidată la promovare. Azi, la Şiria, arădenii au trecut la limită de Sepsi Sf. Gheorghe, într-un duel catalogat în preziua jocului de Sorin Strătilă, ca fiind unul de...7 puncte.

În minutul 6, Strătilă a fost forfecat în careu de ex-pîncotanul Issa, iar centralul bucureştean Dima a dictat penalty. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Gligor, iar UTA avea 1-0. Doar cinci minute a ţinut pe tabelă avantajul arădenilor, Sepsi egalând în minutul 12 prin acelaşi Issa, care a scăpat de sub marcajul lui Manea şi a marcat cu un şut plasat, la colţul scurt, 1-1. Curtuiuş aveă să rateze o ocazie de singur cu portarul advers, iar apoi Petre a trecut şi el pe lângă golul 2. În minutul 31 Copaci l-a agăţat imprudent în careu pe Greu. Miron l-a ghicit însă pe Hadnagy şi a respins lovitura de la 11 metri.

Mult mai prudent s-a jucat în repriza secundă. Petre a mai ratat o şansă, în timp ce eroul Aradului, porarul Miron a demonstrat încă o dată că e în formă de zile mari. În minutul 68, nou intratul Stahl face o cursă pe dreapta, centrează perfect pentru golgheterul Petre, care nu a mai iertat, marcând cu capul de la 10 metri, 2-1. Curtuiuş putea închide conturile în minutul 77, dar de la 5 metri l-a luat iar la ţintă pe portarul oaspeţilor.

Final cu trei puncte mari pentru UTA care reintră în lupta pentru promovare. Săptămâna viitoare urmează marele derby, din deplasare, cu liderul Juventus.

UTA: Miron – Adili, Manea, Gligor, Copaci (73 Filaret) – Strătilă (59 Stahl), Chindriș, Tănase, Andor (55 Muntean) – Curtuiuș, Petre.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite