Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrână de 71 de ani, din Capitală, BEATĂ LA VOLAN. Cum au găsit-o polițiștii

O femeie în vârstă de 71 de ani, din municipiul București, este cercetată penal după ce polițiștii din Giurgiu au depistat-o conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Bătrână de 71 de ani, din Capitală, BEATĂ LA VOLAN. Cum au găsit-o polițiștii
Comentează 0

Bătrâna conducea pe un drum județean din Giurgiu, în afara localității Bolintin-Vale. La testarea cu aparatul etilotest, a ieșit o valoare de 0,56 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat.

"La finalul săptămânii trecute, polițiștii rutieri giurgiuveni au depistat în trafic o femeie de 71 ani, din municipiul București, în timp ce conducea autoturismul proprietate personala pe Drumul Județean 601, în afara localității Bolintin-Vale, județul Giurgiu, aflandu-se sub influenta alcoolului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,56 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Centrul de Permanență Florești-Stoenești, județul Giurgiu, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", potrivit unui comunicat de presa emis luni de IPJ Giurgiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite