Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna de 91 de ani a chemat pe vecinul mult mai tinerel şi s-a pus pe făcut amor. Vezi ce s-a întâmplat în mijlocul acţiunii

O bătrânică şi-a găsit sfârşitul făcând sex la vârsta de 91 ani, etate la care alte persoane abia dacă mai pot discuta cu apropiaţii sau abia dacă mai reuşesc să se deplaseze fără ajutorul cuiva.

Bătrâna de 91 de ani a chemat pe vecinul mult mai tinerel şi s-a pus pe făcut amor. Vezi ce s-a întâmplat în mijlocul acţiunii
Comentează 0

Pensionara din Portugalia pusă pe făcut amor şi-a chemat în vizită un vecin mult mai tânăr, care putea să îi fie copil la cei 49 de ani pe care îi are, şi a încins cu acesta o partidă nebună de sex. Însă, la un moment dat, ea s-ar fi sufocat, iar bărbatul, speriat, a plecat de la fața locului. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit de o vecină care a anunţat imediat poliţia.

Medicii legiști au găsit-o pe femeie dezbrăcată de la brâu în jos, cu câteva jucării sexual lângă ea, iar pe corpul bătrânei a fost despitat material seminal, scrie kankan.md. Bărbatul a fost reținut la scurt timp după, însă apoi eliberat pe cauțiune, întrucât rezultatele medicilor legiști au demonstrate că bătrâna s-a asfixiat în timp ce făcea sex și nu a fost omorâtă.


Sursa: libertatea.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide