Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Baronul Francisc Neuman supărat pe culoarea roșie

UTA- Hermannstadt 0-1

Baronul Francisc Neuman supărat pe culoarea roșie
Comentează 0

 

Nebunia noastră , a celor care iubesc din totdeauna echipa UTA, ne produce în mintea noastră, cele mai stranii scenarii.

Cum majoritatea succeselor Bătrânei Doamne din acest campionat s-au înfăptuit pe terenuri străine, jucătorii folosind echipament gri, în mințile noastre extrem de căutătoare de motive se naște încet, încet presupunerea că von Neuman nu mai iubește, nu mai suportă culoarea roșie.

Ce altceva am mai găsi?

În ultimele meciuri disputate pe noul stadion, terenul a fost ok, unu la mână. Doi la mână, antrenorul Balint sufocat de ”nșpemiile” de variante propuse de noi cârcotașii de zi cu zi, nu mai știe pe cine să bage în teren.

Nu a fost mai bine pe vremea regretatului, mult regretatului Coco Dumitrescu, atunci când lui nu-i trebuia decât maxim 13-14 jucători în lot? Nu-și făcea probleme de felul ”de ce ăla și nu celălalt”, în plus gradul de omogenitate a echipei era mult mai solid.

Acum, Gyuszi, presat de , repet, noi cârcotașii specialiști în toate ( în formule de echipă, în gazoane, în construcții de tribune, în sfaturi peste sfaturi) , presat , gândesc eu și așa gândesc mulți alții, și de anumiți impresari ( care e unul de fapt), presat și de nenea Covidu....nu mai știe ce să facă și-l trimite din minutul unu în teren pe Antal, un Antal invizibil în meciul cu Dinamo, cu o etapă înainte . Ups...gata cu sfaturile...m-a luat gura pe dinainte.

Mai am doar o nedumerire. Cine naiba a programat meciul chiar de Sf. Gheorghe, știindu-se faptul că noi în poartă avem un Balaur?

Iar Dumnezeu să fie ironic cu UTA, i-a pus sulița omorâtoare de balauri în mâna ”Sf. Gheorghe ” din Sibiu....Petrescu

PS: Să nu vă mai aud că scuzați această înfrângere cu cea mai penibilă motivație, cea în care susțineți că UTA a pierdut în mod intenționat.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite