Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bărbat, prins în timp ce transporta droguri de mare risc! Stupefiantele urmau să fie vândute pe stradă - Percheziții în 3 județe ale țării

Au avut loc percheziții de amploare în trei județe din țară după ce un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce transporta cocaină pentru a o distribui pe stradă. Individul era ajutat și de alți prieteni. În total șase bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Procurorii au ridicat cantități impresionante de substanțe interzise din locuintele acestora. 

Bărbat, prins în timp ce transporta droguri de mare risc! Stupefiantele urmau să fie vândute pe stradă - Percheziții în 3 județe ale țării
Comentează 0

Poliţiştii și procurorii au efectuat nouă percheziţii. Cinci în judeţul Timiş, trei în judeţul Cluj şi una în Mehedinţi, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri de mare risc. Captura este una record.

Imagine

Capul grupării a fost prins în urma unui flagrant delict în timp ce se afla la volanul unui mașini. În autoturism au fost găsite și cantități mari de droguri pe care acesta împreună cu ceilalți bărbați le vindeau tinerilor pe stradă. Bărbatul a fost transportat la spital pentru recoltare de probe biologice.

Imagine

„La data de 11.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea a 6 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite