Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Balul vînătorilor la Hălmagiu

Sîmbătă seara la Căminul cultural din Hălmagiu a avut loc Balul Vînătorilor   din grupele de vînătoare  A.V.P.S. Grizzly și Bizon Bonasus , sărbătoare care a marcat sfîrșitul sezonului de vînătoare cu goane la mistreți și vînătoare la iepure , iar pînă la sfîrșitul lunii se mai pot vîna fazanul și binențeles răpitoarele.

Balul vînătorilor la Hălmagiu
Comentează 0

. La eveniment au participat  peste 130 de persoane, atît vînători (unii cu soțiile) cît și invitați. Partea muzicală  a fost asigurată de o formație de la Deva, iar  partea culinară a fost pregătită pe plan local.

Vînătorii din grupă practic sînt de pe valea Crișului Alb, începînd de la Sebiș , Gurahonț , Tălagiu, pînă la Brusturi, Hălmăgel și Hălmagiu, însă și de la Pîncota și Arad . Toată lumea prezentă s-a simțit bine iar petrecerea a fost o reușită, participanții  petrecînd  pînă după ora două noaptea.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui frumos eveniment cît și doamnelor care au servit la mese, pentru că au făcut ca acest eveniment să fie plăcut, spre mulțumirea tuturor celor prezenți. Sperăm ca la deschiderea următorului sezon de vînătoare , să ne reîntîlnim din nou cu aceeași bucurie în suflete și  de ce nu , într-un număr și mai mare.

La eveniment a participat și primarul comunei Hălmagiu, ortac cu noi de vînătoare, căruia îi mulțumim pentru sprijinul acordat în realizarea acestui frumos eveniment. Pînă la noul sezon de vînătoare , armele vor tăcea iar noi ne vom aminti  de frumoasele clipe de vînătoare petrecute în natură și alături de ortaci

Galerie foto (108)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite