Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Banii strânși pentru balul bobocilor de la "Economic", donați victimelor din clubul Colectiv

Banii strânși pentru balul bobocilor de la
Comentează 1

Elevii și profesorii Colegiului Economic din Arad au decis să doneze suma de bani strânsă pentru balul bobocilor, victimelor tragediei din clubul bucureștean Colectiv. Este vorba despre suma de aproximativ 5.000 de lei.

De asemenea, organizatorii balului au decis să schimbe locația la care erau așteptați sute de tineri, pentru a evita o tragedie similară celei din București. Balul va avea totuși loc, dar nu într-un restaurant, ci în sala de sport a școlii. "Împreună cu organizatorii, adică elevii de clasa a XI-a am decis să donăm suma strânsă pentru a ajuta victimele tragediei din București. Am dorit să fim solidari și să ne arătăm compasiunea pentru cei care au avut de suferit", a declarat Monica Băltărețu, directorul Colegiului Economic din Arad.

Aceasta mai spune că balul bobocilor va avea totuși loc, în sala de sport a școlii, sâmbătă, 7 noiembrie. "Ne-am gândit să anulăm balul bobocilor, dar era păcat de munca pe care au depus-o bobocii, s-au pregătit intens. În plus, avem invitați de la o școală din Elveția, cu care suntem înfrățiți, iar reprezentanții acesteia vor fi prezenți la bal. Îl vom organiza într-un cadru restrâns", mai spune Monica Băltărețu.

Banii strânși din vânzarea biletelor vor ajunge în contul de întrajutorare a victimelor tragediei din capitală.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite