Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Balul Mărțișorului la Colegiul Tehnic de Construcții și Protecție a Mediului Arad

Balul Mărțișorului la Colegiul Tehnic de Construcții și Protecție a Mediului Arad
Comentează 0

Un spectacol al copiilor din Colegiul Tehnic de Construcții și Protecție a Mediului pentru toți cei care au dorit să se bucure împreună cu ei, de venirea primăverii.

Forfotă mare, multă bucurie, creativitate și mult zâmbet.

Momente artistice frumoase realizate de copii pentru părinți, profesori și toți invitații prezenți miercuri 1 martie 2017 în Sala de Sport a Colegiului Tehnic, locul unde s-a desfășurat evenimentul.

Un program artistic, frumos, diversificat, realizat exclusiv de elevii Colegiului, din diverse generații.

Un frumos arc peste timp care a arătat respectul și dragostea, față de această Școală, a tuturor celor care i-au trecut pragul, de-a lungul anilor.

Toate doamnele și domnișoarele prezente au fost întâmpinate cu un frumos buchet de ghiocei, ba mai mult, toate doamnele profesoare prezente au fost aplaudate în picioare de către toți copiii. Frumos și emoționant!

Apoi s-a întins hora!

Au cântat și au dansat: Echipa de majorete DENA a Colegiului, un remarcabil solo vioară, interpretat de eleva Mădălina Podrumar, un dans frumos realizat de Antonia , elevă în clasa a VI-a, bobocii de anul trecut au pregătit și ei un moment frumos, am văzut și un original „dans al fetelor” realizat de Viviana, Ana Maria, Andreea și Larisa și alte câteva momente artistice în care dezinvoltura și bucuria tinereții au strălucit.

Invitați speciali: „Doina Mureşului” din Arad, pregătiţi de domnul instructor Nistor Viorel. Formație în care activează și elevi ai Colegiului și Adelina Baltă din clasa a IX-a A, Ionuţ Macavei şi formaţia (foști elevi ai Colegiului, pentru ”școala lor dragă rămâne mereu în rădăcina sufletului lor”).

Concursul de mărțișoare și felicitări realizat de copii a fost un adevărat succes. Toată lumea a apreciat creativitatea și talentul copiilor.

Au participat la acest eveniment și s-au bucurat alături de toți cei prezenți și doamnele:  Maxim Andreia, din partea Inspectoratului Școlar Județean Arad și doamna Damian Adriana din partea Consiliului Local Arad.

Felicitări tuturor dascălilor implicați și prezenți alături de copii, miercuri la eveniment: doamnei prof. Oros Rodica, doamnei prof. Lavinia Cotuna, doamnei învățătoare Andrada Nistor, doamnei prof. ing. Iordan Lucia (coordonatoarea cercului școlar ”Micii Urbaniști”).

Sufletul evenimentului a fost doamna profesoara Denisa Rus, ajutată de doamna informatician Alina Miron și coordonate de doamna director Gheorghița Țica. 

”Un gând frumos și o primăvară frumoasă tuturor” a fost mesajul cu care s-a închis ediția din acest an a ”Balului Mărțișorului” de la Colegiul Tehnic. La bună vedere, tuturor!

 

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite