Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Auto Schunn și DRW au sărbătorit împreună 25 de ani de existență

Auto Schunn și DRW au sărbătorit împreună 25 de ani de existență
Comentează 0

A II-a ediție Oktoberfeier, organizată de către Auto Schunn în parteneriat cu Clubul Economic Romano-German Arad (DRW) a avut loc sâmbătă, 22 septembrie, orele 11-22, la sediul din Arad al Reprezentanței Mercedes-Benz - Auto Schunn, Calea Radnei nr. 247.

Membrii comunității germane, împreună cu oaspeții lor s-au adunat în curtea sediului reprezentanței, unde s-au bucurat deopotrivă, atât de tradiționala sărbătoare a toamnei, cât și de aniversarea a 25 de ani de existență în Arad a Reprezentanței Mercedes-Benz - Auto Schunn, sub conducerea  lui Herr Jürgen Schunn și Frau Elene Covacs.

”Anul acesta compania noastră Auto Schunn a împlinit 25 de ani de existență pe piața auto din România. Am împlinit un sfert de secol dedicat dezvoltării progresive și perpetuării principiilor care definesc familia Auto Schunn. Investind în România încă din anul 1993, am ajuns în clubul select al companiilor înființate în anii '90 care și în prezent performrează la cel mai înalt nivel aici, fiind cea mai mare firmă din România în acest domeniu. Centrele noastre din localitățile Arad, Deva, Suceava, Sibiu și Timișoara vă așteaptă cu tot dragul, noi fiind alături de dvs. și vă invităm să sărbătoriți alături de noi un secol de performanță la cel mai înalt nivel”, a punctat Herr Jürgen Schunn în cuvântul de deschidere al sărbătorii, care s-a desfășurat apoi în cel mai autentic stil bavarez.

 

Vasile von Zărand



 


Scrie un comentariu

trimite