Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Auto-Schunn și Caravana Electrică Mercedes EQ

Auto-Schunn și Caravana Electrică Mercedes EQ
Comentează 0

Reprezentanța Auto Schunn Arad a organizat marți, 19 Iulie, o electrizantă caravană, unde clienții, oaspeții, prietenii dar și presa locală au fost poftiți cu toții să testeze noile modele complet electrice EQ: EQA, EQB, EQC și ultimele senzații, EQE și EQS, pe un traseu de vis, ce a străbătut silențios Defileul Mureșului și a poposit în cele din urmă la Casa Bata.

Iar după o masă copioasă întreaga coloană electrică, într-o liniște desăvârșită (caracteristică mașinilor electrice!), s-a îndreptat spre Cramele Maxi Marc, unde, semnificativă coincidență, s-a făcut din nou cunoștință cu tehnologia de vârf, pusă de astă dată în slujba unei îndeletniciri milenare pe aceste meleaguri: viticultura.

”Vă prezentăm astăzi frumoasele noastre limuzine electrice, este o schimbare pe care societatea o dorește, este o schimbare pe care clienții noștri o doresc și, chiar dacă am fost mai reținut la început, observ că mare parte a clientelei nostre dorește aceste mașini și de aceea invităm astăzi clienții noștri să testeze aceste modele electrice, aceste mașini electrice, care au o autonomie destul de mare (până la 1200 km). Pe de altă parte încărcăm aceste mașini cu energia electrică produsă de bateriile noastre solare, căci, în această criză energetică, sunt necesare noi alternative. În altă ordine de idei mi-aș dori ca și politicul să fie cu mult mai implicat și să susțină mediul de afaceri într-un mod cu mult mai sustenabil, pentru a se putea merge cât mai repede în această direcție”, ne-a precizat Herr Jürgen Schunn, președintele reprezentanței.

 

Vasile Zărandan

Galerie foto (163)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite