Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Auto Schunn, mai aproape de clienții săi!

Rețeaua de încredere de service-uri Auto Schunn este acum mai aproape de clienții săi. Sâmbătă, 30 Martie, a fost inaugurat un nou service Auto Schunn în Timișoara. Evenimentul a pregătit multe surprize participanților precum și multe oferte și servicii.

Auto Schunn, mai aproape de clienții săi!
Comentează 0

Clienții Auto Schunn beneficiază gratuit de evaluarea stării tehnice a tuturor autoturismelor Mercedes-Benz. De asemenea, aceștia, au parte de un discount de 22% la manoperă și 15% discount la piese pentru autoturisme și autoutilitare.

Noul Centru Autorizat de Service Mercedes-Benz din Timișoara este pregătit să ofere servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de tipul: tinichigerie, vopsitorie și mecanică. Prin prezența sa de 25 de ani în România și serviciile sale menite să livreze calitate la cel mai înalt nivel, Auto Schunn rămâne un partener de încredere, fiind prietenos, competent și excelent!

Cei pasionați de calitatea germană caracteristică mărcii Mercedes-Benz, care doresc un partener de încredere atunci când pornesc la drum sunt invitați la Centrul Autorizat de Service Mercedes-Benz situat pe Calea Lugojului nr. 88. Porniți la drum cu Auto Schunn!
 

Galerie foto (24)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite