Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aurel Mariș: „Este inuman ca oamenii să se trezească la ora 4 să facă naveta la serviciu”

Aurel Mariș: „Este inuman ca oamenii să se trezească la ora 4 să facă naveta la serviciu”
Comentează 4

Candidatul PNL la primăria comunei Săvîrșin, Aurel Mariș, a decis să își depună candidatura pentru a conduce destinele comunei.

„Le cer cetățenilor să mergem împreună în următorii patru ani. Am proiecte ambițioase și importante pentru Sărvîrșin. Cea mai mare problemă este că oamenii trebuie să se trezească la 3,30-4 dimineața să facă naveta la locul de muncă, la Arad, Lipova sau la Deva. Este inuman! Eu voi aduce la primărie o echipă pentru fonduri europene, voi crea condiții pentru investitori! Nu cred că nu există soluții, cred mai degrabă că Săvîrșinul nu este condus de oamenii potriviți care să le găsească și să le implementeze. Lucrurile merg din inerție în comună, de aceea susțin schimbarea. Tinerii sunt foarte importanți în proiectul meu administrative. Cu prioritate vom investi în dotarea școlilor, în grădiniție, într-un parc cu loc de joacă pentru copii”, a accentuat Aurel Mariș.

Aurel Mariș spune că în comuna Regelui Mihai există o gândire de dreapta, pe care în calitate de primar o va pune în valoare. „Aici sunt oameni demni, verticali, care au învățat de la viață să se descurce din propriile lor resurse, cu credință în Dumnezeu și cu respect față de valorile tradiționale ale familiei. Cu susținerea politică necesară vom reuși să schimbăm în bine comuna. Doar cu PNL, Săvîrșinul este puternic și cetățenii săi respectați”, conchide Aurel Mariș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite