Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Audi vs. Land Rover rămas în PANA PROSTULUI

Audi  vs. Land Rover rămas în PANA PROSTULUI
Comentează 3

În după-amiaza ghinionistei zile de 13 mai, în jurul orei fatidice 16,00, (scriitorul Ghoeghe Schwartz știe de ce) pe Drumul Județean 709 C, la aproximativ trei km de la ieșirea din municipiul Arad, conducătorul unui Land Rover, ce s-a întâmplat să rămână fără combustibil, de parcă am fi fost încă în "iepoca de aur", a tras pe partea dreaptă a șoselei, așteptând să-l miluiască cineva cu o canistră de combustibil, ori să facă Istenem o minune și, dacă tot plouă, batăr să plouă atunci cu motorină.

Sper ca cetățeanul român de naționalitate maghiară să nu se supere pe mine dar pe românește ce i s-a întâmplat dânsului se cheamă PANA PROSTULUI ... însă dacă tot e 13 și ți se (z)bate ochiul drept și-ți taie o pisică neagră calea și te-ai întors din poartă și rămâi fără combustibil, cel puțin nu oprești atunci mașina imediat după ieșirea din curbă, cu o împingi cumva mai încolo. Nu de alta, dar te poți trezi lovit pe dinapoi de un Audi, care a derapat nonșalant pe carosabilul umed.

Din fericire tânărul conducător al autoturismului Audi nu a suferit decât niște leziuni ușoare, fiind totuși transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul Județean Arad.

Iar ungurul nostru distrat a rămas în așteptarea unei canistre binecuvâtate sau a unei providențiale ploi cu motorină!

Vasile Zărăndan

 

 

Galerie foto (20)


Scrie un comentariu

trimite