Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au intrat în ferma lui Michael Jackson părăsită acum 15 ani și nimic nu îi putea pregăti pentru ce avea să urmeze!

În timp ce Michael Jackson este considerat unul dintre cei mai mari interpreți și artiști din istoria omenirii, mai ales că el a fost regele Popului, povestea lui nu putea să existe fără capitolele sale întunecate.

Au intrat în ferma lui Michael Jackson părăsită acum 15 ani și nimic nu îi putea pregăti pentru ce avea să urmeze!
Comentează 0

O serie de controverse, inclusiv o serie de acuzații grave, au murdărit ceea ce altfel ar fi fost o carieră lungă și foarte influentă.

În timp ce anumiți indivizi ar putea avea propriile opinii despre ce a făcut și nu a făcut Jackson, rămâne faptul că a fost iubit de milioane și milioane. Chiar și cei care nu erau fanii sunt interesați de viața misterioasă care merită explorată.

Recent, un grup de patru persoane s-a înfiltrat în ferma Neverland în căutarea unor răspunsuri la unele dintre întrebările care l-au afectat de-a lungul carierei sale. Ceea ce au găsit acolo, totuși, a fost ceva pentru care nu erau pregătiți.

Ferma Neverland a fost o dată mândria și bucuria lui Michael Jackson. Era un loc de vis, unde putea să-și descopere toate fanteziile de care nu a avut parte când era copil. La urma urmei, el nu a avut o copilărie la fel ca alți copii și a fost trimis să cânte de către familia sa de la vârsta de cinci ani.

După ce a fost percheziționat de anchetatori în 2003 ca urmare a unei serii de acuzații în legătură cu copiii care îi călcau pragul, Jackson și-a abandonat imperiul până la moartea sa în 2009. Ferma a rămas pustie, fără ca cineva să vrea să o cumpere.

Acesta este motivul pentru care un grup de prieteni a decis că ar trebui să arunce o privire în interior și au intrat prin efracție. În timp ce această acțiune ar fi putut fi discutabilă (cu siguranță în ceea ce privește legalitatea), fotografiile pe care le-au făcut sunt de-a dreptul fascinante.

O mare parte din constatările lor au ajuns să fie exact ceea ce v-ați aștepta, considerând reputația lui Jackson. Chiar dacă nu era vinovat de acuzațiile aduse împotriva lui, nu era nici un secret că el îi iubea foarte mult copiii și că îi plăacea să îi aibă în jurul său.

Neverland a fost, de asemenea, odată gazda unei mari varietăți de animale exotice, însă toate instalațiile au fost abandonate de mult timp. La urma urmei, odată ce complexul a rămas pustiu, nu a mai rămas nimeni să aibă grijă de animale.

Iată ce au mai putut găsi în interior prietenii curioși și ce fotografii memorabile au realizat:

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite