Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au încetat ploile, au răsărit  florile...pe sinteticul  ” Motorul”

 Așa au arătat, ca niște flori,  cei  peste 350 de copii sub soarele arzător al acestui weekend , la meciurile disputate pe terenul sintetic din Aradul Nou.

Au încetat ploile, au răsărit  florile...pe sinteticul  ” Motorul”
Comentează 0

Patru miniterenuri amenajate pe suprafața Motorului au găzduit meci, după meci  din cadrul clei de-a 19 -a ediție a Cupei Atletico la categorii de vârstă.

Cam tot ceea ce se numește fotbal organizat pentru copii din Arad ( Atletico, UTA, Viitorul, CSS  , Academia Broșovszki), Lipova, Motru, Timișoara, Recaș, Ghiroda, Lugoj, Bekescsaba și  Belgrad și-au prezentat  talentele, atât la nivel de jucători cât și la cel de antrenori.

Organizator impecabil, CS Atletico Arad , a reușit să ofere copiilor , acum la final de an școlar, prilejul de arăta ce înseamnă dragostea pentru fotbal.

Șapte arbitri arădeni: Gabriel Hărduț, Cristian Coroban , Sebastian Mako și Cristian Takacs, Mădalin Mada, Paul iovescu și iosif Tal au schimbat 3-4 straturi de bronz de la ultravioletele soarelui nemilos, sus, pe cerul Aradului Nou.Copiii au golit zeci de sticle cu apă, sucuri sau alte energizante aduse cu ei, antrenorii și-au pierdut din claritatea vocii, transmițând ,timp de două zile, indicații elevilor lor. Părinții...acești părinți minunați  și-au sacrificat plăcerile weekend-ului posibil petrecute la un grătar sau ștrand și au devenit admiratori, arbitri, antrenori , toate la un loc în tribunele Motorului, înarmați cu vuvuzele, tobe ,  umbrele de soare , trăind, alături de micii fotbaliști ai lor, sentimente greu descriptibile, atât la victorii cât și la înfrângeri.

Felicitări Atletico!

Ps.: Voi reveni cu rezultate și clasament....deși acest lucru are o mai mică importanță

Galerie foto (50)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite