Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au început înscrierile la UAV

Au început înscrierile la UAV
Comentează 0

S-a dat startul primei sesiuni de înscrieri la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Până în 24 iulie (23 iulie pentru specializările care au probe de admitere) cei care doresc să urmeze studii superioare se pot înscrie la una din cele 9 facultăți ale universității: Inginerie, Inginerie alimentară turism și protecția mediului, Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială, Științe Umaniste și Sociale, Științe Exacte, Științe Economice, Educație Fizică și Sport, Teologie, Design.

Înscrierile, la oricare din cele 35 de programe de licență sau 33 de programe de master se pot face online https://core.uav.ro/admitere sau direct la centrul de admitere din Bulevardul Revoluției nr. 72 (Palatul BNR), de luni până vineri între orele 9.00-17.00, iar sâmbăta și duminica între orele 9.00-13.00.

„Îi așteptăm pe toți cei care vor să-și continue studiile să aplice cu încredere la universitatea noastră. Pot beneficia de locuri bugetare sau cu taxă la fiecare facultate, de burse pe tot parcusul anilor de studiu, de șansa de a studia în programul Erasmus , de oportunități în ceea ce privește găsirea unui loc de muncă și de multe alte facilități pe care le acordăm studenților noștri.

Suntem o universitare dinamică, cu un colectiv tânăr de cadre didactice, implicat în proiecte de cercetare și sociale, care asigură pregătirea profesională pentru o carieră de succes celor care decid să ne aleagă” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite