Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atletismul arădean și-a premiat trei câștigători la ”Repriza de Sport”

Atletismul arădean și-a premiat trei câștigători la ”Repriza de Sport”
Comentează 0

Luni, 1 februarie, la emisiunea ”Repriza de Sport”, invitații au venit și cu trei premii pentru cei care au răspuns corect și cel mai repede la întrebările-concurs din timpul emisiunii.

Astfel, la prima întrebare : Câți metri ,în lungime , măsoară prima bandă din interior a unei piste de alergări , Tudor Jurcă, arbitru arădean de fotbal de liga a III-a , a răspuns corect și primul ( 400 m), intrând în posesia unui tricou al lotului național de atletism și o ciocolată

Andrei Severin, elev la liceul ”Iosif Moldovan”, a răspuns corect la întrebarea : Ce greutate au sulițele de seniori la masculin și la feminin ( 800 g, 600 g)  și a  câștigat o bluză de trening a lotului național de atletism și o ciocolată.

Premiul cel mare, o haină de fâș a lotului național de atletism al României și o ciocolată, a intrat în posesia profesorului de istorie, Cătălin Betea din Arad. Acesta a răspuns corect și cel mai rapid la întrebarea : Care sunt probele de aruncări într-un concurs de atletism și care este valoarea cea mai apropiată de  recordul personal al lui Denis Both la aruncarea suliței ?( aruncarea suliței, aruncarea ciocanului, aruncarea greutății și aruncarea discului, 76 m).

Seria edițiilor ”Reprizei de Sport” continuă. Luni, 8 februarie, de la ora 21, când invitați vor fi foștii fotbaliști ai UTA-ei, Sandu Gaica și Adrian Ungur, actualmente antrenori la grupele de copii din cadrul Academiei de fotbal UTA.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite