Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atenție! Mesaj important pentru tineri inteligenți și curajoși!

Atenție! Mesaj important pentru tineri inteligenți și curajoși!
Comentează 0

Vrei să devii jurnalist? Vrei să știi cum? Facultatea de Jurnalism a Universității ”Aurel Vlaicu”din Arad te face jurnalist! Te vei exprima într-un ziar, pe Internet, la radio sau la televiziune. Vei face practică la cele mai bune televiziuni și ziare, la cele mai tari publicații online. Vei cunoaște ziariști prestigioși și vei lucra cot la cot cu ei. La Facultatea de Jurnalism a Universității ”Aurel Vlaicu” ai săli multimedia, echipamente, profesori care lucrează în mass-media de top! Fiind o universitate de stat, locurile sunt bugetate.Vino să fii parte din a patra putere în stat: presa!

Ți se potriveste meseria de jurnalist? Testează-te printr-un CONCURS propus de Facultatea de Jurnalistică a Universității ”Aurel Vlaicu” ARAD.

Scrie în maxim două pagini A4, font Times New Roman, corp de literă 12, interlinie1,5, părerea ta despre enunțul „Corupția ucide!”.

Trimite până în 15 decembrie pe adresele brindusa.armanca@gmail.com, andreiando@gmail.com și flaviusghender@gmail.com.

Anunțarea rezultatelor: 20 decembrie, pe site-ul universității, în presa locală, pe site-urile liceale și pe Facebook. Articolele câștigătoare vor fi publicate pe www.vestic.ro și www.arq.ro, dar și în print, în ziarul local Aradul. Cele mai bune cinci eseuri le premiem cu o excursie de trei zile la Muzeul Presei:transport, cazare, masă, documentare incluse!

 


Scrie un comentariu

trimite