Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ATAC CU ACID în Londra: cel puţin 5 victime

Cel puţin cinci persoane au suferit răni grave după ce au fost stropite cu acid, în Londra. Incidentul s-a petrecut lângă staţia de metrou Stratford, în apropierea unui centru comercial. Atacul a fost confirmat de poliţia londoneză, care a arestat deja un suspect.

ATAC CU ACID în Londra: cel puţin 5 victime
Comentează 0

Poliţia a fost alertată, sâmbătă seara, în jurul orei 8:00 (ora locală, n.r.). Mai multe persoane au cerut intervenţia forţelor de ordine lângă staţia Stratford, în apropiere de Olympic Park, după ce mai mulţi bărbaţi au început să stropească cu acid, la întâmplare, oamenii de pe stradă. Se pare că atacatorii au pătruns şi în incinta unui mall din apropiere, unde au repetat scenariul.

"Am fost solicitaţi să intervenim în zona centrului comercial Westfield Stratford, după ce mai mulţi bărbaţi au început să stropească lumea pe stradă cu un gaz toxic", a declarat un reprezentant al Scotland Yard, citat de The Telegraph.

La scurt timp după primirea apelurilor, zona a fost împânzită de poliţişti şi ambulanţe.

Martorii au povestit scene de coşmar! "Am văzut un bărbat care a intrat în mare viteză în local, s-a dus la baie, urlând din toate puterile: 'Îmi arde faţa! M-a stropit cu acid!'", a spus patronul unui restaurant din apropierea locului unde s-a produs tragedia.

"Bărbatul avea pielea tăiată în jurul ochilor şi îşi stropea rănile cu apă rece, încercând să scape de dureri", a continuat acesta.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite