Vremea Romania, Arad 5°C

Stiri Arad

ATAC ARMAT sângeros. Cel puțin 60 de oameni au fost UCIȘI

O academie de poliție de la periferia orașului pakistanez Quetta a fost atacată luni noaptea de mai mulți teroriști înarmați, transmit agențiile de presă internaționale. Bilanțul incidentului nu este încă definitiv, iar cifrele furnizate de diferite surse diferă.

ATAC ARMAT sângeros. Cel puțin 60 de oameni au fost UCIȘI
Comentează 0

Cel puțin 59 de oameni au fost uciși și 117 răniți grav în urma atacului, potrivit unor oficialități guvernamentale citate de Reuters.

Cei circa 200-250 de recruți aflați în academie au fost ținuți la un moment dat sub amenințarea armelor de teroriștii care au tras din cel puțin cinci puncte, într-un asalt aparent bine coordonat.

După miezul nopții, la locul incidentului s-au auzit trei explozii, a relatat presa locală. Nu se știa dacă sunt alte victime.

Poliția, armata și trupe paramilitare au intervenit la academia de poliție după 20 de minute de la declanșarea atacului, iar operațiunea antiteroristă a durat aproximativ cinci ore, a declarat ministrul de interne.

Un general a declarat presei că din convorbirile între atacatori interceptate, pare că aceștia făceau parte din grupul militant Lashkar-e-Jhangvi, cu rădăcini în provincia Punjab.

Sursa realitatea.net

Scrie un comentariu

trimite