Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atac armat în SUA: 4 morți, între care și un bebeluș. Agresorul, un fost trăgător de elită al Armatei

Tragedie în statul american Florida. Patru oameni au fost împușcați mortal duminică de un fost trăgător de elită al Armatei. Printre victime se află și un bebeluș, care a fost ucis în brațele mamei sale. 

Atac armat în SUA: 4 morți, între care și un bebeluș. Agresorul, un fost trăgător de elită al Armatei
Comentează 0

Atacul a avut loc într-o zonă rezidențială din comitatul Polk.

În atac au murit un bărbat de 40 de ani, o femeie de 33 de ani, fiul său de trei luni și bunica bebelușului, de 62 de ani. 

Suspectul, identificat ca Bryan Riley, un bărbat de 33 de ani, a fost trăgător de elită al Armatei. În momentul atacului, acesta purta vestă antiglonț.

În schimbul de focuri cu forțele de ordine, a mai fost rănită și o fetiță de 11 ani. De asemenea, a fost rănit și atacatorul, care s-a predat. 

Veteran al războaielor din Irak şi Afganistan, bărbatul a declarat poliţiei că este un ”survivalist” (persoană antrenată să supravieţuiască) şi că a luat metamfetamină. Acesta le-a mai spus poliţiştilor, fără a detalia, faptul că ei ştiu de ce a făcut asta, a precizat şeriful local, Grady Judd.

La spital, unde a fost transportat de urgență după ce a fost rănit, agresorul unde a încercat din nou să îi atace pe poliţişti şi a fost nevoie să fie sedat.

După ce a primit ajutor medical, a fost transferat într-o închisoare locală. 

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul atacului, potrivit Agerpres. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite