Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atac armat în SUA. Cel puţin 12 persoane au murit, altele sunt rănite

Atac armat în SUA! 12 persoane au fost ucise în urma atacului armat din California. Cel puţin alte 12 persoane au fost rănite în urma incidentului.

Atac armat în SUA. Cel puţin 12 persoane au murit, altele sunt rănite
Comentează 0

UPDATE 13.00: 12 persoane au fost omorâte în urma atacului armat din California. Printre victimele ucise se numără şi poliţistul despre care, iniţial, s-a spus că este rănit. Cel puţin alte 12 persoane au fost rănite în urma tragediei. 

UPDATE: 12:00 Autorităţile au confirmat că atacatorul a fost împuşcat. Până la această oră, 11 persoane au fost rănite. Numărul victimelor poate creşte, avertizează poliţiştii. 

UPDATE 11.30: Poliţia face eforturi pentru a ţine situaţia sub control. Atacatorul nu a fost prins. Majoritatea celor prezenţi în local în momentul atacului erau tineri, barul găzduind o petrecere pentru studenţi.   

UPDATE: Sky News relatează că un bărbat a deschis focul cu o armă semi-automată, iar persoanele aflate în interiorul localului au încercat să scape ieşind pe fereastră. Numărul persoanelor rănite este în continuă creştere, autorităţile spunând că victimele ar putea fi găsite în mai multe locuri, oamenii fugind din faţa terorii.

Atacatorul a fost descris de martori ca fiind un tânăr cu barbă, purtând haine negre, în jurul vârstei de 20 de ani, cu trăsături specifice Orientului Mijlociu. 

Autorităţile avertizează ca zona să fie evitată, nefiind încă sigură. 

Atac armat în Statele Unite, într-un local din Thousand Oaks din California.

Potrivit primelor informaţii furnizate de presa locală, se pare că un individid înarmat a deschis focul într-un bar. În incident a fost rănit şi un poliţist. 

Citeste continuarea pe realitatea.net

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite