Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Astra Vagoane Călători va fabrica trenuri electrice

Astra Vagoane Călători are printre planurile sale de viitor fabricarea de trenuri EMU – rame electrice dar și DMU – diesel, aceasta fiind una dintre noutățile prezentate miercuri la Conferințele Club Feroviar, eveniment desfășurat miercuri și joi la Constanța.

Astra Vagoane Călători va fabrica trenuri electrice
Comentează 0

Potrivit Club Feroviar, după ce a livrat propriile sale tramvaie în mai multe municipii mari din România, producătorul de material rulant Astra Vagoane Călători se gândește să își extindă portofoliul de produse oferit pieței naționațe, dar și internaționale. Pentru a îndeplini dezideratele unui transport modern în România, Astra a început un program de dezvoltare de noi vehicule pentru transportul interregional și urban, a explicat miercuri, la Conferințele Club Feroviar, Marian Mihail Călin, director general. În următorii ani, Astra va livra clienților săi noi tipuri de vehicule feroviare, precum tramvaie, EMU și vagon TSI, a spus el.

Marian Mihail Călin a făcut și o prezentare a gamei actuale de produse ale companiei, printre care tramvaiele furnizate la Brăila, Galați, Arad, București, Oradea, Cluj-Napoca, Timișoara.  Astra a fabricat și troleibuze, printre care modelul Town 118 tip PU-01 livrat la Cluj-Napoca.


Scrie un comentariu

trimite