Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Astăzi se dă startul Turneului final al Cupei României la futsal U19

Astăzi se dă startul Turneului final al Cupei României la futsal U19
Comentează 0

La conferința de presă desfășurrată astăzi la AJF Arad au participat: Cristian Vornicu, președintele Comisiei de fotbal în sală de pe lângă FRF, mambru în Comitetul Executiv al FRF, Marian Șotîrcă, antrenor al echipei AFC Dunărea Călărași, fost internațional de futsal, Dani Mărcuș, antrenorul echipei Soimii Șimand , Rad Vasile , scretar general AJF și Adrian Lucaci,președintele AJF Arad.

Primul care a luat cuvântul a fost Daniel Mărcuș , acesta mulțumind celor prezenți pentru participare și totodată a precizat că echipa sa , pentru prima oară participantă la o asemenea fază a competiției are șanse minime de a câștiga treofeul, celelalte cluburi oferind tinerilor jucători posibilitatea de a evoluași în echipele de seniori.

Cristian Vornicu a declarat îl bucură reîntâlnirea  cu Adrian Lucaci , fost component , alături de Raul Burtea la echipa FC Arad.În privința evenimentului din aceste zile, a precizat că acum 2 ani au existat doar juniori la 9 echipe din țară, iar în prezent 28 de echipe au loturi de juniori. Turneul final al celei de-a doua ediții a Cupei României reunește la start 6 echipe. 

În final, Adrian Lucaci a reamintit că  județul Arad  a început un proiect de campionat județean de futsal, urmând ca în acest an , această competiție să devină oficială, sperându-se la participarea a 64 de echipe de seniori de futsal.

Meciurile de la Arad vor fi oficiate de 4 arbitri din țară și vor fi filmate în întregime.

Programul de astăzi este:

- ora 17 -Autobergamo Deva - Șoimii Șimand

-ora 19- Pro Tineret Sighișoara- Dunărea Călărași

Meciurile se dispută la Sala de sport a Univeristății ” Aurel Vlaicu ” din Arad., intrarea fiind liberă.
 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite