Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asta da carantină: regele Thailandei s-a izolat într-un hotel din Germania cu tot cu HAREM

Izolarea de sine, necesară pentru a opri răspândirea coronavirusului, poate veni la pachet cu singurătatea. Pentru a evita acest dureros sentiment, regele Maha Vajiralongkorn al Thailandei a închiriat fiecare cameră a unui hotel din Germania pentru el, pentru haremul său format din 20 de femei și pentru servitorii săi, scrie Digi24.ro, care citează Mediafax.

Asta da carantină: regele Thailandei s-a izolat într-un hotel din Germania cu tot cu HAREM
Comentează 0

Deși majoritatea hotelurilor germane s-au închis din cauza pandemiei, Grand Hotel Sonnenbichl a solicitat și a primit un permis special pentru adăpostirea regelui și a companiei sale.

Situat la poalele Alpilor, Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă și acces la pârtiile de schi private.

Poate părea mai degrabă o călătorie de lux la schi, dar trebuie spus că regele thailandez are 67 de ani, deci, din cauza vârstei, ar putea fi înspăimântat de perspectiva unei boli al cărei nume pare venit din viitor şi din vremurile regilor şi ai reginelor: Covid-19.

Intraţi aici pentru detalii: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/regele-thailandei-s-a-izolat-alaturi-de-20-de-femei-a-inchiriat-in-germania-un-hotel-intreg-pentru-haremul-sau-1282882

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite