Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asociaţiile de prietenie din Arad şi Gyula s-au întâlnit cu ocazia Agromalim

Asociaţiile de prietenie din Arad şi Gyula s-au întâlnit cu ocazia Agromalim
Comentează 0

Asociaţia de prietenie Arad-Gyula şi organizaţia similară din ţara vecină s-au întâlnit la Arad, cu ocazia Agromalim.

Cinci expozanţi din oraşul maghiar înfrăţit cu Aradul şi-au expus produsele la târgul ce se desfăşoară în acest sfârşit de săptămână la Expo Arad Internaţional.

Foşti sau actuali consilieri locali, reprezentanţi ai administraţiei locale s-au pus la masa discuţiilor şi au evidenţiat această colaborare dintre cele două oraşe.

Viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, a subliniat importanţa acestei colaborări.

„Înainte de toate aş dori să felicit această asociaţie pentru că este încă un mod de a aduce împreună cele două economii de o parte şi de alta a graniţei, într-o zonă a Europei în care şi România şi Ungaria se dezvoltă bine din punct de vedere al agriculturii, al industriei alimentare, al industriei în general. Reafirm un ataşament de-al meu, mai vechi, din punct de vedere instituţional ca România să intre în Spaţiul Schengen, zona aceasta având mai mult de câştigat. Suntem pregătiţi pentru acest pas ce se va produce odată şi odată. Primii vor profita, agricultorii din cele două părţi. Până se va realiza acest deziderat, o astfel de asociaţie şi acţiunile ei devin din ce în ce mai importante. Vă felicit pentru că păstraţi această tradiţie”, a declarat viceprimarul Călin Bibarţ.

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite