Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aurel Radița, primar Șicula: "Străzile din Chereluș sunt asfaltate"

Aurel Radița, primar Șicula:
Comentează 0

După ce s-au asfaltat două străzi la Șicula , cele mai lungi din localitate , investitia  continuă cu alte străzi la Chereluș, iar apoi se va continua în localitatea Gurba.

,,Momentan se lucrează pe străzile din localitatea Chereluș însumând o lungime totală de 2,5 kilometri ceea ce acoperă cu asfalt  patru străzi. Desigur nu ne vom opri aici pentru că accesăm alt proiect și vom obține finantare și pentru restul străzilor din toată comuna. Așa cum am promis cetățenilor comunei Șicula , m-am ținut de cuvînt ca de fiecare dată. La început de mandat am promis că voi realiza  alimentarea cu apă potabilă a comunei  și asfaltarea străzilor și iată că am realizat  atât canalizarea dar și asfaltarea comunei,  deși cu asfaltarea s-a întârziat puțin  și nu din cauza noastră, ci din cauza guvernului care după ce a dat finanțare primăriiilor pentru investiții , când s-a schimbat gvernul ne-au fost retrași banii. În această situație fiind  mai multe primării din judetul  Arad și din țară. Am fost nevoiți să găsim altă sursă de finanțare și iată că acum avem asfalt. La Chereluș  vom finaliza asfaltările  pe la sfârșitul săptămânii viitoare binențeles  până atunci se va turna al doilea strat de asfalt, iar la Gurba, estimez că până în 15 mai  vom finaliza și acolo  asfaltarea dacă timpul o va permite. Pot spune că m-i s-au mai luat două pietre de pe inimă, prin realizarea asfaltării acestor străzi și  construirea noii grădinițe de la Șicula. Și fiindcă se apropie Sfintele sarbători pascale doresc sa le urez tuturor locuitorilor comunei Șicula, un Paște Fericit alături de cei dragi , cu liniște și credință în suflete,  să aveți parte de bucurii și împliniri , iar bunătatea și credința în Dumnezeu să vă umple sufletele de bucurie. Paște fericit tuturor locuitorilor comunei Șicula", spune Aurel Radița, primarul comunei Șicula.

 

 Luni, în data de 2 mai va avea loc la Șicula sărbătoarea " Fiii Satului",  cu un program artistic susținut de Rapsozii Zărandului, iar ca invitat de onoare îl vom avea pe Marius Ciprian Pop.

Galerie foto (28)

Articole asemanatoare