Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aşa arată primul fost PREŞEDINTE AMERICAN care a fost la ÎNCHISOARE; Donald Trump şi-a publicat fotografia judiciară

Republicanul Donald Trump, este primul fost preşedinte al SUA care a fost la închisoare. Republicanul care are şanse foarte mari să obţină o nouă nominalizare din partea partidului său, pentru a intra în luptă împotriva actualului preşedinte democrat Joe Biden, şi-a publicat fotografia judiciară, făcută de autorităţi după ce a fost nevoit să petreacă puţin timp într-o închisoare din Georgia.

Aşa arată primul fost PREŞEDINTE AMERICAN care a fost la ÎNCHISOARE; Donald Trump şi-a publicat fotografia judiciară
Comentează 0

Instantaneul istoric, în care miliardarul apare cu faţa posomorâtă şi sprâncenele încruntate, este prima fotografie judiciară a unui fost preşedinte american, scrie adevarul.ro.

Acest "mugshot" realizat în serviciile şerifului capitalei statului Georgia a apărut instantaneu pe primele pagini ale presei americane şi a făcut înconjurul reţelelor de socializare, scrie Agerpres.

Eliberat pe o cauţiune de 200.000 de dolari, favoritul alegerilor primare republicane pentru alegerile prezidenţiale din 2024 a părăsit rapid această închisoare din Atlanta într-un convoi şi în condiţii de înaltă securitate.

Intraţi AICI pentru detalii.

Având în vedere că dosarul în care este cercetat acum face referire la  presiunile electorale din 2020, când susţinătorii săi au asediat pur şi simplu Congresul SUA, putem afirma că este primul dosar în care fostul preşedinte merită să fie luat la întrebări, celelalte două, care au legătură cu plăţile făcute către o actriţă de filme porno şi cu deţinerea unor documente secrete, seamănă însă cu o vânătoare de vrăjitoare pornită împotriva sa de extrema stângă „progresistă” americană, care încearcă din răsputeri să-i bareze drumul spre un nou mandat de preşedinte. Rezultatul final ar piutea fi însă cu totul opus, având în vedere că Trump este un foarte bun actor, care ştie să se victimizeze.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite