Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Artă şi cultură la Colegiul Economic Arad

Artă şi cultură la Colegiul Economic Arad
Comentează 0

Asociația EDUCATIO  derulează începând cu luna mai 2014 proiectul “Spotlights on Youth”,finanțat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acțiune-Serviciul European de Voluntariat. Spotlights on Youth  este un proiect aplicat  în cadrul Serviciului European de Voluntariat care presupune un stagiu de voluntariat de 10 luni și 3 săptămâni în Arad, cu implicarea a nouă voluntari din Portugalia, Lituania și Turcia.

Activitățile din cadrul acestui proiect sunt grupate pe două componente:

-         conștiință  europeană

-          artă și cultură

Pe  întreaga durată a stagiului din  Arad cei  9 voluntari din Portugalia, Lituania și Turcia vor avea posibilitatea să își dezvolte competențele antreprenoriale, culturale și de expresivitate și se dorește o stimulare a colaborării dintre actorii locali și tinerii din Arad cu privire la inițiativele culturale.

    De curând, voluntarii s-au aflat la Colegiul Economic Arad unde au avut o expunere în faţa elevilor despre ce înseamnă reciclarea. 
Astăzi au participat la Liceul Economic unde au desfășurat o prezentare și discuții interactive cu elevii învățându-i sa prețuiască natura si tot ce le oferă.

***

Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

Galerie foto (14)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite