Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ARESTAT PENTRU TRAFIC ILICIT DE DROGURI DE RISC

ARESTAT PENTRU TRAFIC ILICIT DE DROGURI DE RISC
Comentează 2

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T., împreună cu polițiștii orașului Sebiș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, trei percheziții domiciliare, la domiciliul unui bărbat bănuit de trafic ilicit de droguri de risc și alte două locații.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii S.C.C.O. s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe raza localității Păiușeni, un bărbat de 34 de ani, din Arad, ar deține o cultură indoor de cannabis. 

În urma perchezițiilor desfășurate pe raza localității Păiușeni și în alte două locații de pe raza municipiului, polițiștii au găsit o cultură de cannabis de 137 de plante în diferite stagii de dezvoltare, ustensile, ingrășăminte pentru plante precum și un pistol cu gaze.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, la data de 6 octombrie a.c., bărbatul în cauză fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de droguri de risc.


AGENT DE RELAȚII PUBLICE,
Agent șef adjunct de poliție

Claudia IUGA
 

Galerie foto (2)

Scrie un comentariu

trimite

Inchide