Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arestat pentru trafic de droguri, în urma unor percheziții

Ieri, 25.05.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată și efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Arestat pentru trafic de droguri, în urma unor percheziții
Comentează 0

În perioada februarie - mai 2023, inculpatul a comercializat, în mod repetat, droguri de risc și mare risc, precum și substanțe cu efecte psihoactive.

Au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Arad, fiind identificată și ridicată cantitatea de aproximativ 300 grame canabis, 7 grame MDMA, ciuperci halucinogene și țigarete confecționate artizanal cu substanță vegetală.

De asemenea, au fost identificate și ridicate sume de bani în lei și euro. În cursul zilei de ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad în dosarul nr. 72D/P/2023 şi dispune arestare preventivă a inculpatului M.V. pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 25 mai 2023, până la data de 23 iunie 2023, inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în soluția pe scurt emisă de Tribunalul Arad.


Scrie un comentariu

trimite