Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Aradul în mișcare!” - ediția a IV-a

”Aradul în mișcare!” - ediția a IV-a
Comentează 0

”Mobilizează-te cu noi!”, a fost îndemnul săptămânii trecute, lansat către arădeni de Centrul Municipal de Cultură din Arad și Asociația ”Mobilizează-te!” lucru ce s-a și întâmplat. Peste 300 de arădeni , cu mic cu mare, au ieșit în Pădurea Ceala - Parcul Natural ”Lunca Mureșului” pentru a participa la un eveniment care prinde rădăcini și an de an aliniază la start tot mai mulți participanți. „Aradul în mișcare!”, trăiește un stil de viață sănătos, a fost organizat pentru a patra oară în municipiul nostru dând posibilitatea iubitorilor de mișcare în aer liber să se bucure de o zi specială în care jocurile, sportul au fost la ele acasă. Mulțimea premiilor a atras ca un magnet participanții, mulțimea de mingi și premii oferite de parteneri aducând suspansul în competițiile desfășurate.

Șapte probe de concurs au dat viață pădurii pe parcursul zilei, galeriile concurenților colorând parcă și mai mult un cadru care și așa părea unul deosebit.

Ziua a început cu concursul de biciclete destinat celor mai mici participanți, elevi ai ciclului primar. Pe categorii de vărstă, rând pe rând au luat startul elevii prezenți pentru ca finalul să aducă bucurie în inimile participanților. Iată și numele campionilor: RusAlexandru, Barbu Maia, Petran Daria, Andru Paul, Voica Luca, Tolan Luana, Barbu Alexandru

Cei care au urcat pe podium au primit medalii, diplome, premii, campionii primind și o cupă pentru reușita lor. După bicicliști a început competiția rolerilor unde accentul a fost pus de îndemânare. Din zecile de copii ieșind învingătoare din nou Petran Daria.La Tras cu arcul Bătinaș Ana și Andrada Apătean și-au împărțit locul întâi pentru ca finalul să aducă bucurie celor mai mici pentru că totul s-a încheiat cu desenele pe asfalt unde Baranyai Maya elevă la Colegiul de Artă ”Sabin Drăgoi” a luat titlul de campion.

În rândul adulților a avut loc competiția de ceaune, locul I revenind lui ”Nea Gigi” reprezentantul comunității din Zimand.

Una peste alta a fost o acțiune reușită organizatorii, Centrul Municipal de Cultură, Primăria Municipiului Arad, Asociația ” Mobilizează-te!”, bucurându-se de prezența copiilor care au pus Aradul în mișcare.

Parteneri:

Magazinul de biciclete Boost, Via Carmina, Hervis Sports Romania, Endorphim, Pizza 5 colțuri, Izolta, Ceva bui”, Forever living Romania

Au mai participat în cadrul zilei cu demonstrații echipa Endorphim cu moment de Zumba. Ne -am alimentat sănătos cu Shake-uri oferite de către Forever Living Romania.

Le mulțumim tuturor!

 

”Fără  sport poți trăi, dar ce rost are?!

Mobilizează-te cu noi!”

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite