Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul este astăzi capitala femeilor liberale din România

Sala Ferdinand a Palatului Administrativ va găzdui, astăzi, ședința Biroului Politic Național al Organizației Femeilor Liberale. Cu acest prilej, Florica Cherecheș, președintele OFL, a venit în fața presei arădene pentru a prezenta câteva dintre proiectele importante. La conferința de presă a fost însoțită de Geanina Pistru, prim-vicepreședintele OFL, Garofița Popa, președintele organizației județene, și Liliana Vaas, președintele organizației județene.

Aradul este astăzi capitala femeilor liberale din România
Comentează 0

Oficiile de gazdă au fost făcute de Geanina Pistru, care a vorbit despre ședința care va începe la ora 17 și despre câteva proiecte ale organizației de la Arad. „La ședința Biroului Politic Național vom discuta despre calendarul pe 2019 și ne vom organiza pentru campaniile electorale care vor urma și nu mă refer aici doar la campania pentru europarlamentare. Despre acțiunile noastre, pe care le cunoașteți deja, nu voi vorbi foarte mult. Continuăm campanile de donare de sânge, de prevenție a cancerului la sân, continuăm programele pentru copii și persoanele vârstnice”, a declarat Geanina Pistru.

În ceea ce o privește, Florica Cherecheș a spus că OFL pune un accent deosebit pe apropierea de oameni. „Sloganul nostru este «Forță în unitate», pentru că este foarte important să fim alături de cetățeni, să le aflăm nevoile, iar cu privire la organizația de la Arad pot să vă spun că e foarte activă și foarte aproape de cetățeni. Nu mă refer aici doar la OFL, ci la întreaga organizație județeană”, a spus Florica Cherecheș, care a prezentat apoi câteva proiecte ale femeilor liberale. „Avem câteva proiecte naționale pe care le desfășurăm în majoritatea județelor țării, dar și proiecte locale. Un prim proiect vizează forța de muncă și se intitulează «Fii meseriaș», E nevoie să ștergem praful de pe învățământul profesional, iar tinerii să fie îndrumați spre diverse meserii. Un alt proiect vizează prevenția în sănătate, dar avem proiecte și pentru susținerea antreprenoriatului, pentru politici demografice, iar colega noastră de la Arad, Garofița Popa, are un proiect de ecologizare și curățare a marginilor drumurilor la intrarea în localități”, susține Florica Cherecheș. Aceasta s-a mai referit la tertipurile Guvernului de a nu majora alocația copiilor decât după adoptarea bugetului, despre promovarea femeilor pe listele electorale, dar și despre faptul că prin organizarea de ședințe ale birourilor naționale în teritoriu se dorește întărirea legăturilor cu femeile care fac parte din organizațiile județene.

   

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite