Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Geanina Pistru: „Sărbători binecuvântate tuturor arădenilor!”

Organizația Femeilor Liberale Arad a desfășurat o acțiune pentru copiii arădeni în toate cartierele din municipiu.

Geanina Pistru: „Sărbători binecuvântate tuturor arădenilor!”
Comentează 0

„Ca în fiecare an am decis să le facem o surpriză celor mici și am inițiat acțiunea «Iepurașul» în parcurile din Arad. E o acțiune deja consacrată a OFL Arad  și ne bucurăm că am reușit să facem fericiți sute de copiii arădeni care au fost alături de noi.

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște le urăm tuturor arădenilor sănătate, împlinire și liniște în suflet. Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă și în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei”, a declarat Geanina Pistru, prim-vicepreședinte național al OFL.

În cadrul acțiunii copiii au avut parte de jocuri distractive, activități artisitice, muzică, cadouri și surprize din partea doamnelor liberale. Bineînțes, momentul culminant a fost venirea Iepurașului care i-a încântat pe cei mici. Le mulțumesc părinților și copiilor care au participat la aceste frumoase acțiuni din cartierele Bujac, Micălaca, Gai, Vlaicu, Polivalentă, Grădiște, Aradul Nou, Alfa și le mulțumesc colegelor din OFL pentru implicare, susține și Liliana Waas, președinte OFL Arad.

 

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite